Abonamente presa pentru companii, Ziare, reviste, romanesti, straine  
abonamente presa romana abonamente presa straina
 Ziare si Magazine Romanesti
   

 Ziare si magazine straine
   

 1900 de Ziare Internationale
   

 Publicatii Stiintifice Romanesti
   

 Publicatii stiintifice straine
   

Abonament Ziarul Financiar 2018

 

Abonament Ziarul Financiar si Business Magazin DIGITAL&PRINT pe 12 luni 2018 la un pret de la 2.250 de lei cu TVA prin MANPRES!

 

Aboneaza-te prin MANPRES pe 12 luni an 2018 la Ziarul Financiar+Business Magazin ONLINE/DIGITAL&print la 2.250 de lei cu TVA pentru 2 conturi/useri[ se activeaza in baza adreselor de email ale abonatului]. Abonamentul include peste 50 de anuare/topuri/reviste ale Ziarului Financiar si Business Magazin. La acest tip de abonament primiti:

 • 2 abonamente la Ziarul Financiar ONLINE/DIGITAL  pe 12 luni an 2018 [ aceste 2 abonamente se activeaza in baza adreselor de email a beneficiarilor];
 • 1  abonament la Ziarului Financiar si la revista Business Magazin print - timp de 12 luni an 2018;
 • Promovarea gratuita prin intermediul profilului WikiZF  http://www.zfcorporate.ro/wikizf– cartea de vizita a companiei dumneavoastra precum si un videoclip al companiei dumneavoastra publicate pe ZF Corporate http://www.zfcorporate.ro/wikizf si ZF.ro www.zf.ro  [ a se completa intai formularul din attach. si dupa transmiterea lui pe office@manpres.ro un reprezentant Mediafax o sa va contacteze];
 •   acces la sectiunea ZF Print (versiunea digitala a ziarului tiparit) parte din site-ului ZF Corporate;
 •   acces la arhiva digitala a Ziarului Financiar aferenta ultimilor 3 ani;
 •   editia e-paper a Ziarului Financiar, care este accesibila inca cu 12 ore inainte de aparitia ziarului print, incepand cu intervalul 21.00 - 23.00;
 •   editia e-paper  a Ziarului Financiar se poate accesa prin intermediul celor doua site-uri ZF: www.zf.ro si www.zfcorporate.ro
 • Revista de lifestyle DA Premium 2018;
 • Revista Business Construct 2018;
 • Revista Business Magazin 2018;
 • Top 100 cei mai Admirati CEO 2018;
 • Anuarul “ CEI MAI MARI JUCATORI DIN IT SI TELECOM 2018”;
 • Anuarul “ CONSTRUCTII si IMOBILIARE 2018 ”;
 • Anuarul “ PIATA AUTO 2018 ”.
 • Anuare ZF/BM suplimente 2018– Energie, Top 100 cele mai valoroase companii din Romania, Who’s who in business. Cei mai important 1.000 de oameni din business, Cei mai mari jucatori din economie, Top Tranzactii, Top MBA, Logistica si Transporturi si alte aproximativ 40 de suplimente/anuare, Cele mai importante femei din Business, Cele mai inovatoare companii, 100 Tineri manageri de top etc.

 

Va rugam sa trimiteti comenzile pentru abonamentul la Ziarul Financiar+Business Magazin ONLINE/DIGITAL&print pe 12 luni 2018 pe office@manpres.roin atentia Domnului Mihai Manea. Detalii suplimentare despre abonament le puteti obtine la tel: 021 31248 01 sau mobil 0722341546. Va puteti abona online la Ziarul Financiar+Business Magazin ONLINE/DIGITAL&print pe shopul www.manpres.ro.

Abonamentele platite in avans vor fi onorate incepand cu ziua urmatoare efectuarii platii. Abonamentele la Ziarul Financiar sunt livrate in fiecare zi, in ziua aparitiei, pana in ora 07.00 dimineata, de luni pana vineri Ziarul Financiar si in fiecare zi de luni a saptamanii Business Magazin, cu aviz de livrare, prin curieri angajati MANPRES pe tot parcursul anului 2018 . Va oferim alte detalii la telefon privind abonamentul si livrarea lui: 0722 341 546 Mihai Manea.

O campanie de abonare marca MANPRES!

 

 

 

OFERTA SPECIALA PENTRU ZIARELE SI REVISTELE INTERNATIONALE ACHIZITIONATE DIRECT PE SHOPUL NOSTRU www.manpres.ro 

 

Manpres a lansat ABOprietenia 2018 la ziarele internaționale!

 

Idee de marketing a distribuitorului de ziare Manpres: dacă îi faci unui prieten expat cadou un abonament pe 12 luni an 2018 achizionat pe www.manpres.ro  la un ziar de limbă străină, se aplică o reducere de 30%.

 

 

În ofertă sunt titluri precum The Sun, The New York Times, The Guardian, Le Monde, dar și publicații de limbă turcă, arabă, greacă, rusă, indiană, chineză sau japoneză.

Practic, reducerea se aplică celor care fac abonamentele cadou, pentru 12 luni, pe numele prietenilor expați.

Mihai Manea, director general Manpres, explică pentru Paginademedia.ro:

“Ne-am gândit că sunt multe companii multinaționale în care lucrează expați. Plus o serie de ambasade cu personal din străinătate sau vorbitor de limbi străine.

Un abonament la un ziar în limba lor ar fi un cadou potrivit. În plus, după un an, poate noul abonat își reînnoiește abonamentul primit cadou”.

Publicul țintă al campaniei denumită ABOprietenia este dat de cei cu venituri peste medie, spune Mihai Manea, dat fiind prețul unui astfel de abonament.

Astfel, un preț mediu integral se duce spre o mie de euro pe an, astfel că, cu reducerea aplicată, abonamentul variază în jurul valoriii de 600 de euro.

Manpres distribuie peste 5.200 de ziare internaționale din peste 120 de țări.

Dintre titluri: The Sun; The Times; Financial Times; The New York Times; International New York Times; The Wall Street Journal; The Guardian; Le Monde; Le Figaro; Les Echos; El Pais; Hurriyet; Die Presse; China Daily Hong Kong; Borsen Dagblad; Frankfurter Allgemeine Zeitung; Kathimerini; The Hindu; Mainichi Shimburn; Al Watan; As –Safir; Al-Mustaqbal; Miscovskaya Pravda; Corriere dello Sport; Corriere della Sera; Dnevnik.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Detalii la Tel/fax: 021 3146339

Comenzi se trimit pe abonamente@manpres.ro

 

Parteneri media: AGERPRES, NEWS.RO, PAGINA DE MEDIA, MEDIA IMAGE, MEDIA TRUST, MEDIAFAX, KLARMEDIA (MSG Factory).

 

http://www.paginademedia.ro/2016/11/idee-de-marketing-ai-un-prieten-expat-abonamente-la-ziare-straine-cadou-cu-reducerere-de-30

http://www.agerpres.ro/ots/2016/11/24/manpres-a-lansat-aboprietenia-2017-la-ziarele-internationale--10-38-02;

http://www.news.ro/comunicate/comunicat-de-presa-manpres-a-lansat-aboprietenia-2017-la-ziarele-internationale-16059999;

http://www.centruldepresa.ro/comunicatedepresa/media-marketing-pr/manpres-a-lansat-aboprietenia-2017-la-ziarele-interna%C8%9Bionale;

http://www.news.mediafax.biz/

www.zfcorporate.ro

http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=10992

http://www.mediafax.ro/comunicate/manpres-a-lansat-aboprietenia-2017-la-ziarele-internationale-16005571

   


 
 
OTESOFT - dezvoltare aplicatii software la cheie
  Viziteaza magazinul www.manpres.ro pe ShopMania 
Icon securitate LibraPay
ANPC