Abonamente presa pentru companii, Ziare, reviste, romanesti, straine  
abonamente presa romana abonamente presa straina
 Ziare si Magazine Romanesti
   

 Ziare si magazine straine
   

 1900 de Ziare Internationale
   

 Publicatii Stiintifice Romanesti
   


Comunicate Presa

Comunicat de presă din data de 27.11.2019: S-a tiparit Catalogul Manpres de preturi la ziare si reviste in regim de abonament pentru anul 2020!

 

Manpres, firmă de distribuție de abonamente presă, a lansat catalogul 2020 cu oferte de pret pentru anul viitor. Ziarul Financiar, Business Magazin, Financial Times sau The Economist cele mai vândute ziare si reviste!”

Manpres, companie care se ocupă cu vanzarea si distribuția de presă in regim de abonament, și-a lansat catalogul tipărit pentru anul 2020. Conține oferte și prețuri pentru abonamentele de anul viitor, la ziare și reviste românești și internaționale.

Catalogul se tipareste de două ori pe an, în luna iunie si în luna noiembrie a fiecarui an. 

Cateva detalii din Catalogul MANPRES 2020:

Catalogul MANPRES de preturi la ziare si reviste in regim de abonament 2020, s-a tiparit in 3.000 de exemplare si va fi distribuit abonatilor MANPRES - in special managerilor de companii multinationale, nationale, banci, asigurari, ambasade, institutii publice, universitati, media-publicitate etc.;
Acesta se tipareste de fiecare data in 3.000 de exemplare, in format A4;
Cele mai vândute publicații prin Manpres sunt cele economice internaționale. Vorbim despre nume din Marea Britanie, ca Financial Times și The Economist. De asemenea, se vinde bine și publicația Harvard Business Review.
Cea mai vândută publicație din România, prin Manpres, este Ziarul Financiar, urmat de Business Magazin, Economistul, Monitorul Oficial, Tribuna Economică, Adevărul, Jurnalul National, România Liberă, Ars Medica, Biz, Capital sau Business Review.
Manpres, prin parteneriatul pe care-l are cu EBSCO, pune la dispoziție o gamă de peste 200.000 de reviste științifice, românești și străine din Franța, Anglia, Germania, Italia, SUA, China, Japonia, Rusia, Slovacia, Ucraina, Letonia sau Estonia.
Compania Manpres deține licența exclusivă de a tipări și distribui, în țara noastră, peste 7.000 de ziare cotidiene si reviste internationale din 95 de țări și în 52 de limbi. Publicațiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru față/verso. Publicațiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial și grafic. Imaginea este exact cea a publicației originale, așa cum apare ea în format tipărit.
Persoanele interesate sa se aboneze, editorii de presa, difuzorii de presa si abonatii MANPRES pot solicita gratuit acest catalog pe office@manpres.ro .

Ce spune despre catalog Mihai Manea – Director General Manpres: “Catalogul MANPRES este un element foarte important pentru identitatea si brandul MANPRES, al modului de relationare dintre MANPRRES si abonatii sai. Am ajuns la al paisprezecelea an consecutiv sa tiparim acest catalog, el devenind astfel cel mai important element de relationare cu abonatii nostri. In catalog gasiti preturile de abonament la peste 1.300 de ziare si reviste romanesti si internationale din domeniile achizitii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto, IT etc.”

https://www.paginademedia.ro/2019/11/database-manpres-cele-mai-vandute-publicatii-sunt-cele-economice-internationale?fbclid=IwAR19J-V-zkkjVKgxBeVyULUDzgmfXt7MWaNYvq89Y6oXECnv9FQIFwDl338  Avantajele abonamentelor prin Manpres:


Prețul unui abonament este mai mic cu 40% față de prețul unei publicații la chioșc.
Publicațiile sunt primite la orele indicate de clienți, ele fiind livrate de fiecare dată într-un pachet cu un ambalaj protector sigilat, însoțite de avize de expediție, personalizate cu numele și adresa clientului.
Modificări în structura comenzilor făcute de clienți pe durata derulării acestora.
Livrările pachetelor de abonamente catre abonati incep de la miezul nopții.
Modalități de abonare:
Clienții se pot abona pe site-ul manpres.ro, pe e-mail - office@manpres.ro, la sediul firmei - Piața Presei Libere (nr. 1, Parter, Corp C, Cam. 14, Sector 1, București) sau la telefon -021 312 48 01.
Cum livrează Manpres:
Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare și prin agenții de abonamente. Manpres face ca abonatul să aibă publicațiile favorite la micul dejun, între orele 6:00-9:00 dimineața.

 

                                    

 

 

https://newsnational.ro/2019/11/26/manpres-firma-de-distributie-de-abonamente-presa-a-lansat-catalogul-2020-cu-oferte-de-pret-pentru-anul-viitor-ziarul-financiar-business-magazin-financial-times-sau-the-economist-cele-mai-vandute/?fbclid=IwAR0_blp4BtvmRyGvODrZ0ihJ86W5SkgqkqPhRx5fk7ouhrpOTVAa7NiDUKA                  

 

 

 

 

 

https://jurnalul.antena3.ro/timp-liber/media/manpres-firma-de-distributie-de-abonamente-presa-a-lansat-catalogul-2020-cu-oferte-de-pret-pentru-anul-viitor-ziarul-financiar-business-magazin-financial-times-sau-the-economist-cele-mai-vandute-ziare-si-reviste-828626.html?fbclid=IwAR1Vdo7QFs-DF-r0Tpv0chlGLHKo8ZYZP9E5JQSZfnPOVHhUQg9MLMmgip8


 
 
OTESOFT - dezvoltare aplicatii software la cheie
  Viziteaza magazinul www.manpres.ro pe ShopMania  Icon securitate LibraPay
ANPC