Abonamente presa pentru companii, Ziare, reviste, romanesti, straine  
abonamente presa romana abonamente presa straina
 Ziare si Magazine Romanesti
   

 Ziare si magazine straine
   

 1900 de Ziare Internationale
   

 Publicatii Stiintifice Romanesti
   


Cum Cumpar

Abonamente presa ziare si reviste 2020

 

MANPRES cea mai iubita companie de abonamente presa - liderul national în distributia de presa prin abonament dupa : cifra de afaceri si numar de abonati! 

 

Din momentul in care ati finalizat comanda, in termen de 24 de ore, va rugam sa transmiteti comanda si OP-ul platii pe abonamente@manpres.ro  pentru confirmarea ei.

 

Atentie: nu se proceseaza comanda daca nu transmiteti documentul platii pe abonamente@manpres.ro . Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii platii ei sau din momentul confirmarii telefonice a comenzii, dupa caz. Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati departamentul de vanzari on line la telefon:  021 312 48 01.  

Pasii de urmat pentru a efectua o comanda pe Magazinul online www.manpres.ro: 

Pasul 1:  Alege publicatia dorita : Publicatia dorita o puteti gasi fie, navigand prin categoriile de publicatii romanesti sau prin categoriile de publicatii straine, fie cu ajutorul modului de cautare dupa index . Din momentul gasirii publicatiei dorite de dumneavoastra, si sunteti decisi sa o cumparati, apasati butonul Aboneaza-te acum! pentru a intra in categoria din care face parte publicatia si sa o puteti cumpara;

Pasul 2: Cumpararea publicatiei:  Se efectueaza click pe Aboneaza-te acum!  pe publicatia dorita de dumneavoastra;

Pasul 3: Vizualizarea publicatiei in cosul dumneavoastra de cumparaturi:  Aici puteti vizualiza:

  • ce publicatie/publicatii ati cumparat;
  • cantitatea publicatiei/publicatiilor;
  • valoarea abonamentului la publicatia/iile cumparata/te;
  • valoarea taxelor de livrare la sediul dumneavoastra;
  • totalul de  plata.
  • tot aici vizualizati:  butonul Continua cumparaturile -  daca dati click va duce in pagina principala a www.manpres.rode unde puteti continua cumpararea de noi publicatii; butonulPlateste -  trebuie sa-l folositi doar in momentul in care ati incheiat cumparaturile, dand click pe el, ajungeti in meniul de completat date de facturare precum si date de livrare.

Pasul 4 : Apasati pe butonul Continua cumparaturile daca doriti sa cumparati alte publicatii decat cele din cos.Daca nu doriti, atunci apasati butonul Plateste pentru a completa datele de facturare/livrare si a efectua plata.

Pasul 5: Completarea date firma : In urmatoarea imagine trebuie sa completati datele despre firma: nume firma,CUI, IBAN, telefon, fax, e-mail, adresa de facturare/adresa de livrare. Va rugam sa completati datele cat mai corect. Dupa ce ati completat toate datele, apasti pe butonul Comanda acum.

Pasul 6: Emitere factura proforma :  Dupa apasarea butonului, sistemul va emite automat factura proforma. Pentru vizualizarea facturii proforme trebuie sa dati click pe butonul Factura proforma. 

Pasul 7 : Plata  - Acum puteti efectua plata prin Ordin de plata in contul firmei Manpres Distribution: RO85BRDE445SV84092604450, BRD-Beller

Puteti vizualiza toate comenzile facute prin intermediul Magazinului online www.manpres.ro cu ajutorului butonului Comenzile mele. Dupa ce ati dat click pe acest buton va aparea o imagine cu un box unde sa introduceti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat pe www.manpres.ro  dupa care dati click pe butonulTrimite. Sistemul va emite un cod, care va fi transmis automat pe adresa dumneavoastra de e-mail. Luati cu copy acest cod si paste in boxul Cod dupa care apasati butonul Lista comenzi.

 

Modalitatile de plata pentru comenzile efectuate pe Magazinul online www.manpres.ro  sunt:

 

  1. Fie cu Ordin de plata -achitarea comenzii prin ordin de plata, livrarea urmand a se face numai dupa trimiterea unei copii a documentului fie prin e-mail:abonamente@manpres.ro sau  office@manpres.ro fie  fax: 021 314 63 39;
  2. Prin numerar : fie la o surcusala BRD,  fie la sediul firmei MANPRES.
  3. Fie direct cu cardul bancar [ avem sistemul securizat].

Datele pentru facturare pentru cumparaturile facute pe www.manpres.ro:

SC MANPRES DISTRIBUTION SRL

Adresa de facturare :Strada Ziduri Intre Vii, nr. 5, Bl. 8, Sc.1, Ap. 44, Sector 2, Bucuresti, Romania

CUI: RO219 69 740

RC:  J40/11911/2007

Cont Bancar pentru companii si persoane fizice: RO85BRDE445SV84092604450

Banca: BRD- Beller

Cont Trezorerie  doar pentru Institutii Bugetare  : RO69TREZ7005069XXX008138

Trezorerie:  Autoritatea de Trezorerie a Municipiului Bucuresti

In cazul in care o publicatie cumparata pe shopul www.manpres.ro nu se mai tipareste de editor sau nu o mai poate livra, contravaloarea ei se returneaza in 30 de zile de la data informarii abonatului acest aspect.

Anularea unei tranzactii sau plati cu cardul pentru un abonament poate fi facuta doar in cazul in care aceasta s-a efectuat de doua ori din greseala.

Insa la solicitarea expresa in scris pe email office@manpres.ro a abonatului, MANPRES.ro face exceptii si returneaza contravaloarea abonamentului, mai putin valoarea comisioanelor bancare ale celor 2 tranzactii: de plata a abonamentului si returnare a valorii abonamentului.
Prezentarea la plata se face pana la data de 20 ale lunii pentru ca livrarea abonamentului să se faca incepand din luna următoare, cu data de 1 ale lunii.

 

Cu stima,

Mihai Manea -  Fondator si Proprietar al SC MANPRES DISTRIBUTION SRL 


 
 
OTESOFT - dezvoltare aplicatii software la cheie
  Viziteaza magazinul www.manpres.ro pe ShopMania  Icon securitate LibraPay
ANPC