Abonamente presa pentru companii, Ziare, reviste, romanesti, straine  
abonamente presa romana abonamente presa straina
 Ziare si Magazine Romanesti
   

 Ziare si magazine straine
   

 1900 de Ziare Internationale
   

 Publicatii Stiintifice Romanesti
   


Livrare

Abonamente presa ziare si reviste 2021!

 

Livrarea ziarelor si revistelor pentru comenzile online efectuate pe Magazinul online www.manpres.ro o facem noaptea, in intervalul de ore 24.00- 06.00 pentru companii private si institutii publice si pe timpul zilei la persoane fizice, prin Posta Romana. Aveti mai jos detaliat modul de livrare a abonamentelor: 

 

 

  1. zilnic de luni pana vineri , prin flota auto proprie, in intervalul de ore 06.00-09.00 in:  Bucuresti, Braila, Brasov, Bacau, Baia Mare, Cluj, Craiova, Focsani, Iasi, Ploiesti, Suceava, Valcea, Zalau etc in pachete sigilate, insotite de aviz de livrare ce contine cantitatea publicatiei, numarul de aparitie a acesteia, data livrarii, departamentul in atentia caruia efectuam livrarea;
  2. prin Fancourier/Posta Romana  in celelalte orase/comune/sate  in pachete sigilate, ambalate fiind asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare, insotite de aviz de livrare ce contine cantitatea publicatiei, numarul de aparitie a acesteia, data livrarii, departamentul in atentia caruia facem livrarea; 

Pentru livrarile din  Bucuresti, Braila, Brasov, Bacau, Baia Mare, Cluj, Cariova, Focsani, Iasi, Ploiesti, Suceava, Valcea, Zalau  etc percemp taxe de livrare percepem taxe de livrare in valoare de 10% din valoarea totala a comenzii pentru comenzile mai mari de 3.000 lei. ATENTIE: daca doriti schimbarea zonei de livrare, trebuie sa solicitati informatii pentru noile tarife de livrare pe adresa de email abonamente@manpres.ro !!!

 

 Exemplu de AVIZ DE LIVRARE  MANPRES pentru ambele tipuri de livrare:

 

Nr.Comanda:62388

AVIZ DIN DATA: 28.01.2019

LIVRAT DE
SC MANPRES DISTRIBUTION SRL
Departament abonamente
Adresa Piata Presei Libere,Nr.1,Corp C1, Parter, Cam. 14, Sector 1, Bucuresti tel/fax: 021 314 63 39

DIRECTIA RISC

ALPHA BANK ROMANIA
CALEA DOROBANTILOR , NR.237 B SECTOR 1
PERIOADA ABONARE: 01.01.2019 - 31.12.2019

Cant.

Nume Publicatie

Nr. aparitie

1

BURSA [ luni - vineri ]

28.01

1

BUSINESS MAGAZIN - saptamanal apare lunea

3

1

EVENIMENTUL ZILEI [ luni-vineri ]

28.01

1

JURNALUL NATIONAL [ luni - vineri ]           28.01

1

ROMANIA LIBERA [ luni - vineri ]

28.01

1

ZIARUL FINANCIAR [ luni - vineri ] 

28.01

Manpres va doreste o zi buna si va multumeste ca ati ales sa va abonati prin noi! 

 

In momentul in care ati finalizat comanda, in termen de 24 de ore, va rugam sa transmiteti comanda si OP-ul platii pe abonamente@manpres.ro  pentru confirmarea ei. Operatorul nostru o sa va ceara confirmarea comenzii dumeneavoastra si o sa va verifice datele de livrare.  Atentie: nu se proceseaza comanda daca nu transmiteti documentul platii pe abonamente@manpres.ro . Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii platii ei pe abonamente@manpres.ro . Pentru informatii suplimentare  va rugam sa contactati departamentul de vanzari on line la mail abonamente@manpres.ro .

ATENTIE: detalii despre stadiul livrarii unei publicatii cumparate pe shop-ul www.manpres.ro le puteti obtine numai adresandu-va pe adresa de mail abonamente@manpres.ro .

Sincerely yours,

Mihai Manea -  Fondator si Proprietar al SC MANPRES DISTRIBUTION SRL
 


 
 
OTESOFT - dezvoltare aplicatii software la cheie
  Viziteaza magazinul www.manpres.ro pe ShopMania 
Icon securitate LibraPay
ANPC