Abonamente presa pentru companii, Ziare, reviste, romanesti, straine  
abonamente presa romana abonamente presa straina
 Ziare si Magazine Romanesti
   

 Ziare si magazine straine
   

 1900 de Ziare Internationale
   

 Publicatii Stiintifice Romanesti
   

 Publicatii stiintifice straine
   

Management 360

Cum faci cariera in 2016


 

Bucuresti, 27 Aprilie 2016. Revista Biz organizează conferinta Management360, evenimentul unde manageri si consultanti de top analizeaza caile de evolutie echilibrata in cariera si dezbat cele mai eficiente strategii de management in 2016. Management360 are loc pe 11 Mai la Hotel Athénée Palace Hilton Bucuresti.

Management 360 va prezenta drumul de la middle la top management, provocarile generatiei Y, cum fac managerii tranzitia de la angajat la angajator, tendintele in Well-Being din programele de retentie ale companiilor si cat de importanta este promovarea atitudinii antreprenoriale, chiar si in marile corporatii.

Evenimentul este dedicat managerilor care vor sa avanseze in cariera, dar si oamenilor din companii si antreprenorilor care vor sa construiasca echipe performante si sa stimuleze cresterea productivitatii in randul angajatilor. Top manageri cu viziune, headhunteri si specialisti in HR vor impartasi valoroasa lor experienta de management si leadership.

Printre invitatii la eveniment se numara profesionisti, top manageri si antreprenori cu experienta in resurse umane si consultanti de business. Dintre speakeri ii amintim pe Dragos Sirbu, CEO, Flanco; Violeta Luca, Marketing & Operations Director, Microsoft Romania; Nineta Ceaus, Manager Training si Dezvoltare, Telekom Romania; Viorel Panaite, Managing Partner, Human Invest si Radu Margarit, Trainer & Managing Director, Human Capital Resources.


 

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului Management360. Pentru detalii si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.


 

Despre Biz

Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Redactia s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul Agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

 

Biz este unic laureat Red Dot din Romania. In premiera absoluta pentru Romania, Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasa competitie internationala de design, pentru coperta editiei BizSingapore

Jurnalistii revistei au lansat puternice campanii de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai important directori de marketing din Romania isi schimba, pentru o zi, compania in care lucreaza. O alta inovatie este Biz World, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore si Austria.

Biz este un brand unic in mass-media de afaceri din Romania. De 15 ani organizeaza puternice evenimente de afaceri in 9 orase din tara si 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

 

www.revistabiz.ro


 


 
 
OTESOFT - dezvoltare aplicatii software la cheie
  Viziteaza magazinul www.manpres.ro pe ShopMania 
Icon securitate LibraPay
ANPC