Abonamente presa pentru companii, Ziare, reviste, romanesti, straine  
abonamente presa romana abonamente presa straina
 Ziare si Magazine Romanesti
   

 Ziare si magazine straine
   

 1900 de Ziare Internationale
   

 Publicatii Stiintifice Romanesti
   


Prima pagina : Ziare si Magazine Romanesti : Servicii achizitii publice : Manualul de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta 2022

Detalii produs
Denumire produs Manualul de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta 2022
Numar aparitii/an 1
Periodicitate 1
Pret pe 12 luni * 350.00 RON
Descriere

www.manpres.ro - Acest ghid este rezultatul reunirii si integrarii materialelor constitutive privind domeniul "Situatii de Urgenta", intr-un instrument de lucru foarte practic care inglobeaza toata legislatia aferenta aflata in vigoare.

Modul de aplicabilitate al acestui material este variat, intrucat fiecare persoana fizica sau companie este obligata sa solutioneze acest aspect la nivel local, informatiile oferite in prezentul material fiind orientative. Este bine ca fiecare agent economic sa inteleaga ca, desi pare usor de realizat acest material intern, identificarea riscurilor, realizarea documentelor, aplicabilitatea acestora la nivel de personal angajat, precum si relatia cu autoritatile, sunt activitati solicitante. Un specialist desemnat doar pentru acest capitol din viata profesionala poate modifica, daca primeste asistenta tehnico-materiala conform specificatiilor stabilite, atat viziunea generala asupra acestei activitati, cat si comportamentul fata de problematica prevenirii oricaror situatii care pot conduce la pierderi umane sau la pagube materiale.

Definitoriu pentru fiecare conducator de companie trebuie sa fie faptul ca, odata planificata si aplicata aceasta strategie la nivel de institutie, sa fie imbunatatite si conditiile de munca, sa creasca gradul de siguranta al operatiunilor interne si, implicit, increderea personalului fata de locul de munca.

Prezentul document tinteste catre lamurirea aspectelor generale privind activitatea de prevenire a situatiilor de urgenta, explicarea unor posibile intrebari si formarea unui cadru operational de baza, in vederea lansarii actiunilor de adaptare la cerintele solicitate de catre autoritati, cu scopul ralierii programelor de analiza, evaluare, instiintare, avertizare, alarmare, interventie si ajutor constituite la cerintele nivelelor national si european.


Servicii achizitii publiceAchizitii...
Pret pe12 luni: 1060 RON

Revista de...
Pret pe12 luni: 450 RON

Manualul de prim...
Pret pe12 luni: 350 RON

Revista Ecologic...
Pret pe12 luni: 290 RON

Obtinerea...
Pret pe12 luni: 880 RON

Ghid de...
Pret pe12 luni: 740 RON

Pompierii romani...
Pret pe12 luni: 130 RON

Observatorul...
Pret pe12 luni: 250 RON

Pentru patrie 2023
Pret pe12 luni: 180 RON


 
 
OTESOFT - dezvoltare aplicatii software la cheie
  Viziteaza magazinul www.manpres.ro pe ShopMania  Icon securitate LibraPay
ANPC