Abonamente presa pentru companii, Ziare, reviste, romanesti, straine  
abonamente presa romana abonamente presa straina
 Ziare si Magazine Romanesti
   

 Ziare si magazine straine
   

 1900 de Ziare Internationale
   

 Publicatii Stiintifice Romanesti
   Detalii produs
Denumire produs Mathematical Reports
Numar aparitii/an 4
Periodicitate trimestriala
Pret pe 12 luni * 90.00 RON
Descriere

Revista Mathematical Reports ( fosta Studii si cercetari matematice) a fost fondata in 1948 de Sectia de Matematica a Academiei Romane si a aparut sub primul nume pana in 1998. Din 1999 apare sub denumirea de Mathematical Reports.
In revista sunt publicate articole originale din orice domeniu al matematicii pure si aplicate, scrise de preferinta in limba engleza, dar pot aparea si articole in limbile franceza, germana sau italiana. Subiectele acopera toate domeniile matematicii: algebra, teoria grupurilor, algebra Lie, combinatorica, teoria numerelor, analiza matematica, analiza functionala, analiza numerica, teoria potentialului, analiza complexa, ecuatii diferentiale ordinare, ecuatii cu derivate partiale, control optimal, geometrie, geometrie algebrica, topologie, sisteme dinamice, teoria probabilitatilor, statistica matematica, fizica matematica, mecanica fluidelor, mecanica solidelor, calculul variatiilor, aplicatiile matematicii in stiinte, cercetari operationale etc.
De asemeanea revista publica comunicarile prezentate la manifestarile stiintifice internationale organizate in Romania, precum si articole de sinteza, teze de doctorat valoroase si recenzii. Toate manuscrisele sunt supuse unui control stiintific strict, punandu-se accent atat pe originalitate, cat sip e aplicabilitatea rezultatelor.
Articolele sunt indexate in Mathemtical Reviews si Zentralblatt fur Mathematik.
Revista se adreseaza matematicienilor si altor specialisti interesati in dezvoltarea moderna a matematicii si in utilizarea ei in cercetare, invatamant si tehnologie.


MATEMATICA[10]Romanian...
Pret pe12 luni: 90 RON

Mathematica
Pret pe12 luni: 90 RON

Revue roumaine de...
Pret pe12 luni: 90 RON

Mathematical Reports
Pret pe12 luni: 90 RON


 
 
OTESOFT - dezvoltare aplicatii software la cheie
  Viziteaza magazinul www.manpres.ro pe ShopMania 
Icon securitate LibraPay
ANPC