Abonamente presa pentru companii, Ziare, reviste, romanesti, straine  
abonamente presa romana abonamente presa straina
 Ziare si Magazine Romanesti
   

 Ziare si magazine straine
   

 1900 de Ziare Internationale
   

 Publicatii Stiintifice Romanesti
   


Oferta pret pentru Anunt finalizare proiect Masura

 

Anunt de presa Incepere  proiect Masura 2 il poti publica prin Manpres in ziar tiparit  - ZIARUL NEWS la pretul de 300 lei anuntul.

Comunicat de presa incepere proiect Masura 2 il poti publica prin Manpres in ziar online www.newsnational.ro - la pretul de 50 euro anuntul.Ne poti trimite datele comunicatului pe  office@manpres.ro  iar noi il publicam a doua zi.

Anunt de presa Finalizare proiect Masura 2 il poti publica prin Manpres in ziar tiparit  - ZIARUL NEWS la pretul de 300 lei anuntul.

Comunicat de presa Finalizare proiect Masura 2 il poti publica prin Manpres in ziar online www.newsnational.ro - la pretul de 50 euro anuntul.

 

  1. Un Anunț/comunicat de presă  privind începerea proiectului in ZIAR TIPARIT - in valoare de 400 lei; 
  2. Un Anunț/comunicat de presă privind inceperea proiectului in ZIAR ONLINE - in valoare de  50 euro

 

FOARTE IMPORTANT: Va putem trimite pe email Oferta de pret foarte repede, in maxim 5 minute de la solicitarea dumneavoastra  fie telefonica la 0722 341 546, fie pe email office@manpres.ro . Programul de lucru este de la ora 08:00 dimineata pana la orele 20:00 seara.

 

ATENTIE: Anunțuri/comunicate de presă obligatorii pot fi postate doar în publicatii online sau presa scrisă!

 

Anunturile se vor publica conform Manualului de Identitate Vizuală in Ziarul News-ediție naționala, cu un tiraj de 22.000 exemplare /luna.

Pentru fiecare anunt publicat va livram 5 exemplare ale editiei tiparite ale Ziarului News in care a fost publicat Anunț/comunicat de presa privind începerea/ finalizarea proiectului, pentru a fi puse la dosarul proiectului.

Ziarul News-ediție naționalae ste un cotidian generalist, cu acoperire nationala, care apare zilnic, de luni pana vineri, avand 260 de aparitii in 12 luni, ce are ca teme:  actualitate, politica interna, politica externa, administratie publica, economie, cultura, investigatii etc.

Ziarul News - editie nationala sustine promovarea antreprenoriatului roman si este Partener Oficial al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)!

Date contact pentru publicare anunt

S.C. AGENTIA DE PUBLICITATE MANPRES S.R.L

Persoana de contact: Mihai Manea

Telefon 0722 341 546

e-mail: office@manpres.ro

Site: www.newsnational.ro 


 
 
OTESOFT - dezvoltare aplicatii software la cheie
  Viziteaza magazinul www.manpres.ro pe ShopMania 
Icon securitate LibraPay
ANPC