Abonamente presa pentru companii, Ziare, reviste, romanesti, straine  
abonamente presa romana abonamente presa straina
 Ziare si Magazine Romanesti
   

 Ziare si magazine straine
   

 1900 de Ziare Internationale
   

 Publicatii Stiintifice Romanesti
   

 Publicatii stiintifice straine
   

Conferința Business (r)Evolution

Managerii și antreprenorii din țară se întâlnesc pe 10 mai la

Conferința Business (r)Evolution

 

 

Doingbusiness.ro organizează pentru al șaptelea an consecutiv seria de conferințe dedicate soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. În 2017, Proiectul național este intitulat Business (r)Evolution și este dedicat dezvoltării, digitalizării și managementului performant.

 

Seria de conferințe a debutat la Iași, în 21 martie 2017, a continuat la Brașov în 11 aprilie 2017 și după evenimentul din 10 mai 2017 de la București continuă la Arad (14 iunie), Târgu Mureș, Craiova, Piatra-Neamț și Oradea.

 

Business (r)Evolution se desfășoară la București în 10 mai 2017 începând cu ora 9.00, la Hotelul Crowne Plaza.

 

,,Ca și decidenții, antreprenorii au nevoie în activitatea lor de ceea ce putem numi plastic <materie primă> în afaceri, respectiv de informație. Ea trebuie să fie reală, oferită din timp, nedistorsionată și să fie dublată de efectele preconizate ale acțiunilor. Totodată, informatia trebuie insotită de mijloacele de acțiune eficientă, care câteodată sunt revoluționare iar alteori dispunem de ele dar nu știm că le avem. Noi, Doingbusiness.ro, la asta ne pricepem foarte bine: să aducem în fața antreprenorilor în primul rând informația și mijloacele de capitalizare a informației, cu alte cuvinte să contribuim la transformarea informației în profit’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

 

Evenimentul de la București din 10 mai 2017 va fi moderat de jurnalistul Radu Soviani care va prezenta audienței și scenariul alternativ la prognoza oficială a economiei pentru anul 2017. Evenimentul este structurat în 3 sesiuni dedicate consultantei si solutiilor pentru un management performant, impactului digitalizării și tehnologiei in dezvoltarea afacerii, și dezvoltării personale și a aptitudinilor manageriale.

 

Vorbitorii care vor dezbate impreuna cu audienta subiecte de maxim interes pentru mediul de afaceri, sunt : Radu Craciun - CEO BCR Pensii, Xavier Hucklenbruch – Managing Director Finder Financials, Răzvan Ionescu - Director Marketing Sector Business Telekom, Nicolae Ciutescu – CEO Multi Data Soft (Partener Oracle), Mihai Stănescu - Executive Coach RoCoach, Dana Tudor Tănase - Managing Partner Creative&Bright, Elena Badea - Managing Partner Valoria Business Solutions, Dumitru Ion - CEO Kompass România.

 

Speakerii vor răspunde în cadrul sesiunilor conferinței la întrebări cheie legate de:

  • prognozele oficiale asupra mersului economiei

  • impactul majorării salariilor în sectorul public asupra sectorului privat și modalități de retenție a angajaților în aceste condiții,

  • optimizarea costurilor și a resurselor financiare conform legislației fiscale,

  • alternative de vânzare și comunicare cu clientul hiper-conectat,

  • cum construim și menținem controlul brandului în zona social media,

  • ce este și cum putem folosi prezență executivă în avantajul nostru

 

La conferință sunt așteptați să participe top manageri și antreprenori din Bucuresti și din țară, iar cei care doresc să se înscrie o pot face pe site-ul www.doingbusiness.ro, in pagina dedicata evenimentului, unde este disponibila și agenda completa a conferintei. Participarea este gratuita (în limita a doi reprezentanți/ companie).

 

Business (r)Evolution este organizat de Doingbusiness.ro in parteneriat cu Telekom Romania si este sustinut de Finder Financials, Alpha Bank, Oracle, Multi Data Soft, Creative&Bright, RoCoach, Valoria Business Solutions. Susțin conferința și Edenred, HL Display, IT Arena, Biowaver.

 

Partenerii media ai evenimentului de la Bucuresti sunt Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, Cariere, RBE Connect, spatiulconstruit.ro, Prbox.ro, Ctrl-D, Bucureșteni.ro, CalendarEvenimente, Manpres.

 

 

 

Despre Doingbusiness.ro

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

 

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

 

Mai multe detalii despre evenimentele organizate în 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate în 2016 de către doingbusiness.ro sunt disponibile aici.


 
 
OTESOFT - dezvoltare aplicatii software la cheie
  Viziteaza magazinul www.manpres.ro pe ShopMania 
Icon securitate LibraPay
ANPC